februarie 6, 2023

Sunt zile si zile-ntr-un an si fiecare dintre ele are o anume semnificatie pentru un anume paman-tean, pentru un anume suflet.
Fireste, incarcatura fiecaruia dintre cele 365 de zile cuprinse in calendarul unui an este masurata in clipe de multumire, de bucurie si fericire si de sperante pentru mai bine.
Dar 8 Martie, ce valoare are? Eu cred ca una inestimabila. Si o spun, ca sot, tata, coleg si prieten, cu mana pe inima, convins ca nu gresesc cu nimic.
Nu, nici o zi nu e mai presus de ziua cand iti venerezi mama, cand saruti obrazul si mana celei ce ti-a dat viata, te-a alaptat si te-a crescut, cu dragoste si sacrificii.
Nu, nici o clipa nu-i mai calda si mai tandra decat cea a primului sarut cu cea care va deveni sotie si mama a copiilor tai.
Nu, in nici un moment al vietii tale nu te vei simti mai fericit decat atunci cand devii tatal unei printese ce-ti va umple zilele cu bucurii.
Si toate acestea le traiesti si le simti in deplinatatea lor, doar in aceasta zi-minune, 8 Martie.
Pentru ca 8 Martie e fara pereche. E o zi in care, dorind parca sa uitam de necazuri, vrem – si trebuie – sa fim cu totii, mai atenti, mai tandri, mai buni cu ELE. Cu mama, cu sotia, cu fiica, cu prietena, cu colega, cu toate acelea care poarta numele de FEMEIE si carora le spunem, azi, cu respect si recunostinta, “Sarut mana!”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut