decembrie 7, 2022

8.000 de kilograme de deseuri electrice au fost colectate de la zalauani

Primaria Zalau, prin Biroul de Presa, declara ca Ziua Internationala a Reciclarii Deseurilor Electrice s-a incheiata cu succes in Municipiu

rn

in perioada 12-18 octombrie 2019 a avut loc o actiune de informare si colectare a deseurilor electrice si electronice in Zalau, organizata de Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec, Primaria municipiului Zalau si operatorul local Sistem Local de Colectare – Centru Salaj, cu ocazia Zilei Internationale a Reciclarii Deseurilor Electrice.

rn

in urma actiunii peste 8.000 de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate selectiv si trimise la reciclare.

rn

Cetatenii care nu au participat la aceasta actiune de colectare si vor sa scape de deseurile electrice din casa sau de la birou, pot apela gratuit la TelVerde 0800 444 800 – serviciul de colectare gratuit de la domiciliu, sediu de firma sau institutie. Acesta este un serviciu permanent de care puteti beneficia, printr-un simplu apel la TELVERDE 0800 444 800.

rn

Conform procedurii de functionare a serviciului, dupa ce ati facut o comanda la TelVerde 0800 444 800, veti fi contactat de Sistem Local de Colectare – Centru Salaj. impreuna veti stabili ziua şi intervalul orar in care va avea loc ridicarea deşeurilor electrice. Termenul pentru a primi telefon din partea echipei locale este de 3 zile lucratoare, din ziua urmatoare inregistrarii unei comenzi in call-center. Persoanelor juridice li se ofera documentele necesare de casare. TelVerde 0800 444 800 este un numar apelabil gratuit, din orice retea de telefonie fixa sau mobila, disponibil zilnic intre orele 9.00-17.00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *