noiembrie 30, 2022

Potrivit datelor primite de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, agentii economici din judet ofera, in aceasta saptamana, 75 locuri de munca. Cele mai multe – 35 – sunt in industria confectiilor, 24 sunt in domeniul serviciilor, 10 in comert, cinci in sanatate si asistenta sociala si unul in industria alimentara.
Persoanele cu studii superioare nu sunt prea cautate, pentru ele oferindu-se sase posturi de inginer horticultor, controlor financiar, inginer electroenergetician (2) si referent in administratie publica (2).
Restul posturilor de maistru mecanic, sofer, gestionar depozit, asistent manager, statistician, instalator apa canal, electrician, electromecanic, agent vanzari, ospatar etc., se adreseaza persoanelor cu studii medii. Persoanele interesate de aceste locuri de munca se pot adresa AJOFM Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *