ianuarie 29, 2023

In aceasta saptamana, agentii economici ofera salajenilor 74 de locuri de munca. Potrivit datelor primite de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, cele mai multe posturi sunt in industria confectiilor – 56. In domeniul serviciilor sunt 11 locuri vacante, iar in comert sapte.
Din totalul lor, doar patru solicita studii superioare si anume asistent manager, inginer automatist si inginer electroenergetician (2). Restul locurilor de munca sunt pentru persoanele cu studii medii in meseriile de confectioner imbracaminte, mecanic auto, lacatus mecanic, tinichigiu carosier, vopsitor auto, barman, ospatar, femeie de serviciu si muncitor necalificat. Persoanele interesate pot obtine mai multe informatii de la sediul AJOFM Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut