septembrie 30, 2022

58 de locuri de munca vacante

In aceasta saptamana, potrivit datelor rezultate din ofertele agentilor economici, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj sunt 58 locuri de munca vacante. Mai putine decat saptamanile trecute cand erau disponibile circa 70-80 de posturi. Conform informatiilor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al agentiei, in domeniul serviciilor sunt 15 locuri, in industria confectiilor – 35, in comert – 7, iar in sanatate si asistenta sociala doar unul.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt sapte posturi de inginer horticultor, controlor financiar, inginer industria alimentara, inginer automatist, inginer electroenergetician (2) si logoped. Restul locurilor de munca sunt pentru persoanele cu studii medii, in meseriile: muncitor necalificat, confectioneri tricotaje, tehnician laborant analize alimentare, maistru mecanic, sofer, asistent manager, statistician, barman, ospatar etc. Cei interesati de locurile de munca pot obtine mai multe informatii la sediul agentiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.