550.000 de lei pentru proiecte sportive, de tineret și recreative, de la Consiliul Județean

Consiliul Județean Sălaj lansează programul de finanțare nerambursabilă pentru proiectele sportive, de tineret și recreative.

Suma totală disponibilă anul acesta este de 550.000 lei, iar finanțarea maximă care se poate acorda pentru un proiect este de 6.000 lei, reprezentând până la 85% din valoarea totală eligibilă a proiectului.

Cei interesați pot depune proiectele până în data de 7 mai, la sediul administrației județene. Evaluarea și selecția proiectelor se va face în intervalul 8-21 mai, rezultatele urmând a se publica pe site-ul www.cjsj.ro.

Criteriile de eligibilitate, regulile privind modul de solicitare a finanțării nerambursabile, obligațiile beneficiarului și alte detalii sunt disponibile în Ghidul Solicitantului, publicat pe site-ul Consiliului Județean Sălaj, la secțiunea Strategii/Programe/Proiecte, rubrica Programe finanțate din bugetul Județului Sălaj.

În cadrul ediției de anul trecut, Consiliul Județean a finanțat 120 de proiecte sportive, recreative și de tineret, în cadrul cărora au fost organizate activități precum tabere pentru copii, evenimente și competiții sportive, acțiuni recreative de masă, ateliere pentru dezvoltarea abilităților motrice și păstrarea meșteșugurilor tradiționale, cursuri și programe de formare pentru tineri. Suma totală acordată în 2023 a fost de circa 500.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *