51 de absenți la proba la alegere de la Bacalaureat

Cea de-a treia probă scrisă din cadrul Examenului de Bacalaureat s-a desfășurat, miercuri, în Sălaj, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente.

La proba la alegere a profilului și specializării, din totalul de 1.466 candidați înscriși au fost prezenți 1.415 candidați (96,52 %). Nu s-au prezentat 51 candidați.

Disciplinele pentru care au optat absolvenții au fost: Biologie, Chimie, Economie, Filozofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Psihologie, Sociologie.

Joi, 23 iunie, are loc ultima probă scrisă, la Limba și literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie, până la ora 12:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut