noiembrie 30, 2022

50 de misiuni operative ale pompierilor, în weekend

În acest sfârșit de săptămână, pompierii au acționat la 50 de intervenții în situații de urgență înregistrate la nivelul județului Sălaj. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în 41 situații de urgență.

Echipajele operative au intervenit și pentru stingerea a 3 incendii, două dintre ele fiind incendii de amploare. Vineri după masă a avut loc un incendiu la magazin din localitatea Ciumărna, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ars o casă din localitatea Halmășd.

Alte șase intervenții ale pompierilor au vizat asigurarea măsurilor PSI la evenimente sportive, alte evenimente și tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *