5 motive pentru care o periuță de dinți electrică este cel mai bun cadou de Crăciun

0
112

Atât periuțele electrice, cât și cele manuale au fiecare beneficiile lor. Cu toate acestea, în ciuda celor mai bune eforturi, perii de pe periuțele manuale nu pot ajunge la toată placa ascunsă și acumularea de tartru care se află între dinți. Utilizarea unei periuțe electrice vine cu multe beneficii incredibile, ceea ce o face unul dintre cele mai bune cadouri de Crăciun pe care le puteți oferi. Poate arăta ca și cum ați oferi o periuță de dinți electrică, dar ceea ce oferiți cu adevărat este darul inovației dentare.

Sănătate bucală mai bună

Nu mulți oameni își dau seama că sănătatea orală este un dar în sine. Dinții drepți, strălucitori și albi emană încredere, sănătate și frumusețe. Nu numai că aspectul și sănătatea zâmbetului dvs. vă fac să vă simțiți mai bine, dar îi fac și pe ceilalți oameni mai fericiți. Realizarea și menținerea acestui zâmbet poate fi o provocare. Zâmbetul cândva frumos poate fi afectat de placă și carii, cel mai frecvent motiv fiind obiceiurile și rutina dentară proastă.

Cu o periuță de dinți electrică, menținerea sănătății bucale devine mai ușoară ca niciodată. Periuțele de dinți electrice pot îndepărta mai multe plăci, stimula gingiile și pot elimina bacteriile din acele locuri greu accesibile. Utilizarea unei periuțe electrice este, de asemenea, mai puțin obositoare decât o periuță de dinți manuală. Acest lucru face periajul mai plăcut.

Îndepărtarea superioară a plăcii

În general, periuțele electrice pot preveni mai multă placă și gingivită decât periuțele manuale. După trei luni de utilizare continuă, studiile au arătat că placa se reduce cu 21% și gingivita cu 11%, doar prin utilizarea unui tip diferit de periuță de dinți. Capetele de perie oscilante (rotative) sunt considerate mai eficiente decât periuțele de dinți vibrante, așa că țineți cont de această statistică atunci când vă alegeți cadoul.

Ușor de utilizat pentru oricine

Periuțele manuale necesită să le mișcați înainte și înapoi de-a lungul dinților, în timp ce periuțele electrice fac cea mai mare parte a muncii pentru dvs. Asta înseamnă că trebuie doar să o ghidați de-a lungul suprafețelor dinților, făcându-le mai ușor de utilizat pentru persoanele cu mobilitate limitată. Mulți oameni consideră că această metodă de periaj este mai ușoară. De asemenea, pot fi utile pentru oricine are limite de mobilitate, inclusiv pentru cei care suferă de:

 • Artrită
 • Tunelul carpian
 • Dizabilități de dezvoltare

Caracteristici tehnologice

Oricine are întotdeauna cel mai recent telefon mobil sau alt dispozitiv de tehnologie sigur va iubi caracteristicile avansate ale unei periuțe de dinți electrice. Multe dintre opțiunile de pe piață includ funcții de înaltă tehnologie, cum ar fi:

 • Moduri de periaj specializate pentru dinții sensibili
 • Beneficii de albire
 • Acțiune de masare a gingiei
 • Senzori de presiune pentru a semnaliza când periați prea tare
 • Cronometre pentru a vă ajuta să urmăriți cât timp vă periați fiecare cadran al gurii
 • Memento-uri digitale pentru a înlocui capul pensulei
 • Tehnologie sonică oscilantă sau rotativă
 • Compatibilitate multiplă a capului periei, astfel încât să puteți alege ce tip de design de peri preferați

Un zâmbet mai alb

Designul și mișcarea periei unei periuțe de dinți electrice vă ajută să vă frecați fiecare centimetru din dinți, în timp ce vă curățați gura. Petele de cafea și vin nu vor rezista. Drept urmare, puteți obține un zâmbet mai luminos și mai alb, care își păstrează strălucirea pe tot parcursul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.