5 motive pentru care Apple Watch Series 6 este mai bun decât crezi

0
125

Nu trebuie să fii foarte priceput pentru a ști că Apple Watch 6 are mai multe avantaje față de edițiile anterioare. Merită schimbarea? Totul depinde de modelul dvs. actual sau dacă ceea ce doriți este să încercați noul dispozitiv al companiei cu sediul în Cupertino. Iată cinci motive pentru care Apple Watch 6 este mai bun decât crezi:

  1. Senzor pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge

Deși Apple Watch nu este primul ceas de pe piață care îl măsoară, există mărci sportive care l-au inclus deja, Apple își demonstrează angajamentul față de sănătate. Apple Watch seria 6 oferă un nou avans pentru a oferi date complete care pot fi utilizate pentru a face estimări ale acestor niveluri de oxigen din sânge. Știind și cum fac lucrurile în compania mărului mușcat, cu siguranță vom găsi măsurători fiabile.

Descoperă oferte Apple Watch

  1. Ecran „always on”

Această caracteristică era deja în seria 5, dar acum vine cu câteva îmbunătățiri brutale. Pentru început, gestionarea bateriei a fost îmbunătățită, astfel încât ecranul „always on” nu mai presupune o scurgere rapidă a bateriei. Și, pe de altă parte, luminozitatea a fost îmbunătățită, care este acum de 2,5 ori mai mare. Acest lucru va avea un efect asupra capacității de a citi ecranul în condiții de iluminare nefavorabile, cum ar fi sub lumina soarelui direct.

  1. Curele noi

Deținătorii de Apple Watch sunt destul de predispuși la schimbarea curelelor, operațiune care îți dă senzația că porți un ceas nou de fiecare dată. Noua generație de Apple Watch a adus curele reînnoite, în special Solo Loop, disponibilă în 9 dimensiuni și realizate dintr-o singură bucată. Cu ele eviți ca ceasul să se desprindă, ceva foarte util pentru sportivi. Aceste curele, precum și cele din silicon împletit, dau un aspect nou catalogului de accesorii.

Apple Watch – oferte

  1. Cadrane de toate tipurile

Datorită WatchOS 7, cadranele sunt mai personalizabile ca niciodată. De la cele pe care le putem personaliza cu Memoji, la cele care au un aer mai practic. Fie că sunteți dependent de ceasurile tip cronograf, de personalizări de autor sau orice altceva doriți, noul Apple Watch Series 6 vă oferă cele mai surprinzătoare cadrane. Într-adevăr, este ceva ce nu are concurență.

  1. Încărcare rapidă

Noul Apple Watch Series 6 are un sistem de încărcare îmbunătățit. Astfel, puteți încărca bateria de la 0 la 100% în doar 1,5 ore. La fel, gestionarea bateriei s-a îmbunătățit semnificativ, astfel încât să puteți petrece întreaga zi cu Apple Watch foarte liniștit și fără a fi nevoie să găsiți o priză pentru a-l încărca.

Apple Watch – review-uri, detalii tehnice, imagini

Fără îndoială, Apple Watch Series 6 este plin de avantaje față de modelele anterioare. Să ne gândim dacă merită schimbarea este o chestiune personală. Poate că îmbunătățirile introduse sunt semnificative, dar pentru cineva care deține deja o serie 4 sau 5, este posibil ca schimbarea să nu fie foarte justificată. Estetic, ne confruntăm cu un ceas care urmează aceeași linie. Îmbunătățirile aduse sunt bune, dar este posibil să nu fie un motiv convingător pentru a justifica doar ele schimbarea.

În orice caz, dacă doriți să vă controlați și mai mult parametrii de sănătate, poate că Apple Watch Series 6 vă poate oferi noi bucurii. Și aici nu există nicio discuție, dacă nu aveți un wearable de acest tip și sunteți oarecum confuzi, nu există nicio îndoială că este o adevărată afacere sub toate aspectele. Deși, dacă nu doriți să începeți direct cu un smartwatch atât de scump, vă rămâne asul din mânecă, Apple Watch SE, cu funcții excelente la un preț redus.

Dacă ceea ce vă interesează este a rămâne conectat permanent și a vedea rapid notificările, acesta e modelul de Apple Watch perfect pentru dumneavoastră. Ca funcții în minus față de Series 6 sunt EKG-ul, oximetria și ecranul „always on”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.