5.543 de sălăjeni vaccinați până în prezent împotriva COVID-19

2
276

Conform datelor centralizate de Instituția Prefectului Sălaj și prezentate joi, 28 ianuarie, numărul total de persoane vaccinate de la începutul campaniei la nivelul județului este de 5.543 (doza I și doza a II-a). În ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 490 de persoane. 250 de persoane au primit doza a II-a, iar 240 de persoane prima doză, din care 60 de persoane la Zalău (Cercul Militar, Str. Simion Bărnuţiu nr. 27), 60 de persoane la Şimleu Silvaniei (Cercul Militar, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 29), 60 de persoane la Jibou (Casa Orașenească de Cultură, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 9), 60 de persoane la Cehu Silvaniei (Căminul pentru Persoane Vârstnice, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 21).

Până în momentul de față, la nivelul județului Sălaj nu au fost înregistrate reacții adverse în urma vaccinării împotriva COVID-19, spun autoritățile.

2 COMENTARII

  1. În ritmuĺ ăsta, vaccinarea se termină cam în 2 ani. Pt cei peste 65 de ani încă din ianuarie nu mai sunt locuri pe februarie și martie, în aprilie nu se știe ce va fi. Oare câți din cei vaccinați în ultimele 24 ore, etapa 1, sunt peste 65 de ani ? Sunt convins că nu-s 75 %,, cum sunt dispozițiile, sunt convins că-s pile majoritatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.