5.543 de sălăjeni vaccinați până în prezent împotriva COVID-19

2
270

Conform datelor centralizate de Instituția Prefectului Sălaj și prezentate joi, 28 ianuarie, numărul total de persoane vaccinate de la începutul campaniei la nivelul județului este de 5.543 (doza I și doza a II-a). În ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 490 de persoane. 250 de persoane au primit doza a II-a, iar 240 de persoane prima doză, din care 60 de persoane la Zalău (Cercul Militar, Str. Simion Bărnuţiu nr. 27), 60 de persoane la Şimleu Silvaniei (Cercul Militar, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 29), 60 de persoane la Jibou (Casa Orașenească de Cultură, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 9), 60 de persoane la Cehu Silvaniei (Căminul pentru Persoane Vârstnice, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 21).

Până în momentul de față, la nivelul județului Sălaj nu au fost înregistrate reacții adverse în urma vaccinării împotriva COVID-19, spun autoritățile.

2 COMENTARII

  1. În ritmuĺ ăsta, vaccinarea se termină cam în 2 ani. Pt cei peste 65 de ani încă din ianuarie nu mai sunt locuri pe februarie și martie, în aprilie nu se știe ce va fi. Oare câți din cei vaccinați în ultimele 24 ore, etapa 1, sunt peste 65 de ani ? Sunt convins că nu-s 75 %,, cum sunt dispozițiile, sunt convins că-s pile majoritatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.