46 de candidați au ieșit din sală la Titularizare, după ce au văzut subiectele

0
1416

                                                                                                        

Dascălii sălăjeni au susținut, miercuri, concursul pentru ocuparea posturilor didactice și a catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar. Din 517 candidați înscriși, s-au prezentat la examen 432, adică 83,55% din numărul celor care și-au exprimat intenția de a deveni titulari pe post. Dintre cei prezenți, 10 la sută au părăsit sălile de examen după ce au văzut subiectele. Mai exact, 46 de dascăli s-au retras din examen, invocând motive personale.

Un candidat căruia i-a sunat telefonul în timpul examenului a fost eliminat.

Subiectele și baremele de evaluare au fost publicate, după finalizarea probei, de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro

Primele rezultate vor fi afișate în 27 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, și 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), cel puțin nota 5.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, în intervalul 4 – 5 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.