octombrie 3, 2023

45 de infracțiuni și 66 de permise reținute în perioada sărbătorilor

1

În perioada 21-27 decembrie, polițiștii sălăjeni au avut 172 de intervenții, din care 159 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 45 de infracţiuni, din care aproape jumătate au fost contra patromoniului (furturi, distrugeri) și la regimul circulației rutiere.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.383 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 426.455 lei. Aproape jumătate au fost la regimul circulaţiei rutiere.

În perioada de referinţă, poliţiştii au reținut 66 permise de conducere (11 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 33 pentru nerespectarea regimului legal de viteză) și au retras 27 de certificate de înmatriculare.

1 thought on “45 de infracțiuni și 66 de permise reținute în perioada sărbătorilor

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut