45 de ani de activitate la Spitalul Județean de Urgență Zalău

45 de ani de activitate la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Cea mai mare unitate medicală din județ împlinește, în data de 30 septembrie, 45 de ani de la înființare. În acest timp, la Spitalul Județean de Urgență Zalău s-au efectuat peste un milion de externări și au venit pe lume aproximativ 80 de mii de copii.

La ceas aniversar, doamna Iuhas Erzsebet, asistent medical principal în cadrul Laboratorului BK de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, a fost felicitată, astăzi, de către președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, cu prilejul împlinirii a 45 de ani de activitate în cadrul unității spitalicești, care sărbătorește, de asemenea, 45 de ani de la înființare.

În același cadru, președintele Consiliului Județean Sălaj a oferit o diplomă aniversară Spitalului Județean, pentru înaltul profesionalism, entuziasmul și dăruirea cu care personalul acestuia s-a dedicat și continuă să se dedice pacienților.

“Sistemul de sănătate este unul dintre pilonii pe care se clădește și se dezvoltă o societate prosperă. Pentru municipiul Zalău și pentru județul Sălaj, Spitalul Județean de Urgență înseamnă foarte mult, fiind nu doar un furnizor de servicii medicale de înaltă calitate, ci și un mediu în care mii de persoane au evoluat pe plan profesional și s-au dedicat în mod constant pacienților. Cu recunoștință profundă, adresez mulțumiri tuturor celor care au contribuit în acești 45 de ani la buna funcționare a celei mai importante unități de sănătate din județ și au pus în prim-plan devotamentul față de comunitate și sănătatea cetățenilor. La mulți ani!”, a transmis, cu acest prilej, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Spitalul Județean de Urgență Zalău și-a început activitatea în data de 30 septembrie 1978, cu 994 de angajați.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *