decembrie 9, 2022

41 de autovehicule controlate de politisti salajeni la inceput lui noiembrie

Politistii rutieri au desfasurat, la nivel judetean, în perioada 1-7 noiembrie 2019, o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defectiunile tehnice ale autovehiculelor.

rn

În cadrul actiunii, politistii au controlat 41 de autovehicule si au constatat trei infractiuni (o infractiune la regimul circulatiei si doua de alta natura).

rn

De asemenea, politistii au aplicat 15 sanctiuni contraventionale, dintre care doua pentru deficiente ale sistemului de rulare, cinci pentru deficiente ale sistemul de frânare si opt pentru deficiente ale mecanismului de directie.

rn

Totodata, politistii au retinut sapte permise de conducere si au retras cinci certificate de înmatriculare.

rn

Activitatile de control au fost efectuate cu sprijinul specialistilor din cadrul Registrului Auto Roman.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *