40 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de politistii salajeni


Politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Serviciului pentru Actiuni Speciale, împreuna cu politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Sânmihaiu Almasului, sprijiniti de jandarmi si reprezentanti din cadrul D.S.V.S.A. Salaj, Electrica si Directia Silvica Salaj, au desfasurat în perioada 1-2 iulie, o actiune, pe raza sectiei, ce au avut ca scop prevenirea faptelor antisociale, precum si combaterea ilegalitatilor de orice fel.
În cadrul actiunii au fost legitimate 250 de persoane, fiind verificate 128 de autovehicule.

De asemenea, politistii au constatat zece infractiuni, dintre care opt de natura judiciara si doua la regimul circulatiei rutiere. În materie contraventionala, pentru abaterile constatate au aplicat 40 de sanctiuni contraventionale în valoare totala de 26843 lei.

Din totalul sanctiunilor aplicate, 22 au fost la regimul circulatiei rutiere, 15 la Legea 171/2010, doua sanctiun au fost aplicate la Legea 61/1991 si una la Legea 12/1990.
Totodata, în cadrul actiunii au fost retrase patru certificate de înmatriculare, ridicata în vederea confiscarii cantitatea de 5,55 metri cubi masa lemnoasa si un fierastrau. Astfel de actiuni vor continua si în perioada urmatoare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *