ianuarie 27, 2023

40 de concurenți se “bat” din nou pe posturile de la Cinematograful Scala

Primăria Municipiului Zalău organizează marți, 7 decembrie, pentru a treia oară, concurs în vederea ocupării a patru posturi disponibile la Cinematograful „Scala”. Se caută în continuare doi inspectori de specialitate, un casier și un îngrijitor.

Pentru cele două posturi de inspector de specialitate s-au depus 30 de dosare, pentru postul de casier sunt depuse 9 dosare, iar pentru cel de îngrijitor un singur dosar, au precizat, pentru Graiul Sălajului, reprezentanții municipalității.

Examenul pentru ocuparea posturilor vacante constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviul, care se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Este a treia încercare a administrației locale de a găsi personal care să lucreze la „Scala”.

Pentru posturile de inspector de specialitate, grad IA, se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă. Nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului. Pentru postul de referent casier, se solicită studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. Nici în acest caz nu e necesară vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului. Pentru postul de îngrijitor, e nevoie de studii medii sau studii generale, fără a se solicita vechime.

La concursul organizat în 17 august pentru ocuparea mai multor posturi, toți participanții au fost respinși, din cauza notelor mici obținute. Pentru postul de șef serviciu, au fost patru candidați. Pentru postul de inspector de specialitate -postul de la Planetariu, au concurat 3 persoane, toate respinse. Pentru celelalte două posturi de inspector de specialitate, s-au înscris 19 candidați, dar 7 au lipsit de la concurs, iar ceilalți 12 nu au trecut de proba scrisă.

În luna septembrie, s-a organizat din nou concurs în vederea ocupării posturilor de şef serviciu, grad II, inspector de specialitate, grad IA – postul de la Planetariu, inspector de specialitate, grad IA – 2 posturi, la cinematograf.

Pentru postul de șef serviciu, s-au înscris de această dată 10 candidați, din care 2 au lipsit, 7 au fost respinși, iar candidatul cu numărul de înregistrare la concurs 63021/10.09.2021 a fost declarat admis, cu 84 de puncte (83 de puncte la proba scrisă și 85 de puncte la interviu). Am încercat să aflăm numele șefului de la Cinematograful „Scala”, însă, în virtutea GDPR, numele acestuia nu a fost comunicat.

Pentru postul de inspector de specialitate, grad IA, la Planetariu, s-au înscris doi candidați. Ambii au picat examenul, cu 46,50 puncte, respectiv 10,50 puncte la proba scrisă.

Pentru celelalte două posturi de inspector de specialitate, grad IA, s-au înscris 23 de candidați, din care 5 au lipsit. Unul singur a reușit să ia concursul, cu o medie de 70,75 puncte (59,50 puncte la proba scrisă și 82,00 puncte la interviu). Restul candidaților au avut punctaje sub 33 la proba scrisă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut