”4 de 10” pe podium

Echipajul “4 de 10” de la Sc. Gimnaziala “Gh. Lazar” Zalau a participat, alaturi de alte 14 echipaje din tara, la faza nationala a concursului “4 de 10”, desfasurat la Turda, judetul Cluj. Elevele Madalina Duma, Larisa Pop, Stefania Pasca, Lavinia Pop, indrumate de prof. Ramona Vaida si Codruta Ticle, si de coordonatoarele la nivel judetean – prof. Ioana Dorolti si Ana Panc, au reusit sa ocupe un loc binemeritat, premiul III, ce rasplateste munca asidua pe care acestea au depus-o. Au demonstrat inca o data ca judetul Salaj, reprezentat de Sc.Gimnaziala “Gh. Lazar”, poate sa urce pe podium si sa obtina un loc fruntas pe plan national.
De asemenea, melodia cu versurile compuse de prof. Vaida Ramona si interpretata de eleva Monica Sandor, prelucrata de Adi Ciorocan si Mihai Souca, a devenit imnul concursului national “4 de 10”. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit moral si financiar si au facut posibila aceasta participare a echipajului la Turda.
In ciuda tuturor piedicilor si a carcotelilor pe care le-am intampinat, am reusit sa ne indeplinim visul, sa ne depasim limitele, sa fim remarcati de personalitati ale culturii romanesti. Am reusit sa fim “4 de 10”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *