38 de medici de familie sălăjeni au anunțat că participă la campania de vaccinare

38 de medici de familie din Sălaj şi-au exprimat, până miercuri, disponibilitatea de a participa la campania de vaccinare anti-COVID în cabinetele proprii, potrivit centralizării realizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj.

Preşedintele CNCAV, doctorul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, marţi, că în cursul lunii aprilie va începe vaccinarea prin intermediul reţelei primare de medicină de familie, unde nu se va face programare în platformă. Potrivit acestuia, fiecare medic de familie îşi va catagrafia pacienţilor proprii, după modelul vaccinărilor antigripale sezoniere şi, zilnic, va programa un număr fix de persoane şi va efectua vaccinarea persoanelor respective. Potrivit acestuia, un medic de familie ar putea ajunge să vaccineze 100 de persoane pe săptămână.

2 thoughts on “38 de medici de familie sălăjeni au anunțat că participă la campania de vaccinare

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.