38 de medici de familie sălăjeni au anunțat că participă la campania de vaccinare

2
782

38 de medici de familie din Sălaj şi-au exprimat, până miercuri, disponibilitatea de a participa la campania de vaccinare anti-COVID în cabinetele proprii, potrivit centralizării realizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj.

Preşedintele CNCAV, doctorul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, marţi, că în cursul lunii aprilie va începe vaccinarea prin intermediul reţelei primare de medicină de familie, unde nu se va face programare în platformă. Potrivit acestuia, fiecare medic de familie îşi va catagrafia pacienţilor proprii, după modelul vaccinărilor antigripale sezoniere şi, zilnic, va programa un număr fix de persoane şi va efectua vaccinarea persoanelor respective. Potrivit acestuia, un medic de familie ar putea ajunge să vaccineze 100 de persoane pe săptămână.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.