374 de locuri ramase pentru inscrierea in clasa pregatitoare

Prima etapa a inscrierilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015     s-a incheiat. Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Salaj a publicat pe site-ul institutiei lista elevilor care au fost admisi in clasa pregatitoare. Din totalul de 2.474 de locuri disponibile, 2.100 au fost repartizate. Marea majoritate a copiilor au fost admisi pe locurile optate. La finalul primei etape de inscriere au ramas 15 cereri nesolutionate din lipsa de locuri. Din cele 15 cereri, 14 vizeaza Scoala Gimnaziala „Simion Barnutiu” (12 locuri la sectia romana si doua la sectia maghiara), iar unul Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Zalau.
Pentru cea de-a doua etapa a inscrierilor, care are loc in perioada 25 martie – 4 aprilie, mai sunt disponibile doar 374 de locuri. In municipiu, sectia romana mai are locuri disponibile in cadrul Liceului stop_coloanacu Program Sportiv „Avram Iancu” (22 de locuri), Liceului de Arta „Ioan Sima” (sapte locuri), Liceului Ortodox „Sf. Nicolae” (sase locuri), Scolii Gimnaziale „Corneliu Coposu” (13 locuri), Scolii Gimnaziale „Iuliu Maniu” (noua locuri) si a Scolii Gimnaziale „Porolissum” (23 de locuri).
La sectia maghiara, locuri disponibile pentru cea de-a doua etapa de inscrieri se gasesc la Liceul Reformat „Wesselenyi” (sase locuri), Scoala Gimnaziala „Iuliu Maniu” (15 locuri) si Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” (cinci locuri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *