noiembrie 29, 2022

31 martie – primul termen de plata a impozitelor si taxelor locale

Bonificatia pe care autoritatile locale o acorda persoanelor fizice si juridice, pentru plata cu anticipatie, pana in 31 martie, a impozitului pe teren, cladiri si mijloace de transport este de 10%. Conform Codului Fiscal, pentru plata obligatiilor exista doua termene de plata, 31 martie si 30 octombrie, date dupa care se aplica penalitati.
Datoriile catre bugetul local pot fi achitate la ghiseele Serviciului de Impozite si Taxe Locale, care functionaza dupa urmatorul program: luni, miercuri, joi, vineri de la 7 – 15.30, si marti de la 7 la 18.30. In fiecare ultima zi lucratoare din luna, ghiseele au program de incasari pana la ora 11.30. Impozitele si taxele locale pot fi achitate si la oficiile postale din municipiu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *