septembrie 24, 2022

31 de voluntari salajeni inscrisi in Programul ‘Voluntar din Pasiune’

Sambata si duminica, 16 si 17 februarie 2019, intre orele 09.00-15.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj va organiza si desfasura prima parte a Cursului Introductiv General destinat voluntarilor. Activitatea se va derula simultan la sediul ISU din Zalau si la Sectia de Pompieri Simleu Silvaniei, unde cei 31 de voluntari inscrisi vor cunoaste aspecte importante din profesia de salvator. Recrutarile voluntarilor ISU s-au incheiat in data de 31 ianuarie 2019.
Campania ,,Salvator din pasiune” isi doreste sa creeze o legatura tot mai stransa intre societatea civila si serviciile profesioniste pentru situatii de urgenta, prin implicarea activa a voluntarilor in diseminarea, respectiv aplicarea informatiilor acumulate la nivelul comunitatilor.
La nivelul ISU Salaj voluntarii inscrisi in programul ”Salvator din Pasiune”, desfasoara activitati de participare la exercitii cu forte si mijloace in teren, activitati de promovare a campaniilor derulate la nivel local, activitati de instruire si educare preventiva a comunitatilor si completarea echipajelor de interventie la diferite misiuni in functie de nivelul de pregatire dobandit. Dupa parcurgerea unor programe de pregatire derulate alaturi de specialisti din cadrul ISU Salaj, voluntarii vor participa la misiunile de interventie, incadrati ca servanti pompieri pe echipajele de stingere, respectiv echipajele SMURD.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.