30 de elevi câștigători la ”Mesajul meu antidrog”

Marți, 31 mai, Biblioteca Județeană I.S. Bădescu din Zalău a găzduit premierea elevilor desemnați câștigători la concursul județean ”Mesajul meu antidrog”, organizat de Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj, alături de Centrul Județean de Resursă și Asistență Educațională (CJRAE) Sălaj.

Valer Merce, coordonatorul centrului, a precizat că au fost premiați 30 de elevi și profesorii coordonatori ai acestora, toți clasându-se pe primele trei locuri.

”Elevii și profesorii coordonatori ai acestora au fost premiați și felicitați pentru calitatea lucrărilor și mesajele deosebit de relevante pe care le-au transmis. Premiile au fost înmânate de către domnul subprefect al județului Sălaj, Florin Florian, doamna manager a Bibliotecii județene, Mariana Marian, doamna director CJRAE, Adina Mesaroș, doamna inspector Zamfira Câmpean din partea ISJ Sălaj și doamna consilier Mariana Stănean din partea DJS Sălaj, care ne-au onorat cu prezența și sprijinul lor în buna desfășurare a acestui concurs deosebit de popular. Îi felicităm pe câștigători și le mulțumim tuturor participanților”, a declarat Valer Merce.

Ediția din acest an a concursului a adunat 215 elevi participanți și 35 de cadre didactice, din 25 de unități de învățământ din întreg județul Sălaj.

”Am vorbit tinerilor din postura de părinte și de prieten al lor, deschis, despre viață și tentațiile care pot apărea, mai ales în adolescență. Au fost câteva zeci de minute de discuții constructive, finalizate cu premierea celor 30 de elevi câștigători ai concursului. Felicitări tuturor instituțiilor implicate în acest proiect, dar ai ales adresez felicitări tinerilor care aleg viața, sănătatea și cariera în detrimentul drogurilor sau a altor vicii care le-ar putea compromite viitorul”, a fost mesajul subprefectului Florin Florian.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.