3 incendii în 4 ore

După amiaza zilei de marți, 11 ianuarie, a fost plină de evenimente pentru pompierii sălăjeni. Aceștia a fost solicitați să intervină la 3 incendii, în decurs de 4 ore.

Primul apel la dispeceratul ISU-Ambulanță prin numărul de urgență 112 anunța faptul că un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Treznea. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul casei și a garajului gospodăriei. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coș sau burlan de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile). A fost afectată structura acoperișului pe circa 60 mp, un tavan și un perete al imobilului.

Câteva minute mai târziu, la dispecerat a fost înregistrat un alt apel care semnala faptul că într-un apartament dintr-un imobil de pe Aleea Năzuinței din municipiul Zalău se simte miros de gaz. Au fost evacuate toate persoanele din bloc (17 persoane), a fost oprită alimentarea cu gaz, iar la fața locului a intervenit un echipaj al distribuitorului de gaz pentru a remedia defecțiunea.

O oră mai târziu, pompierii au fost solicitați să intervină la un nou incendiu, izbucnit la o rulotă, în localitatea Fetindia. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică, de la un echipament de iluminat improvizat. Flăcările au mistuit rulota, bunurile din interior și un scuter, dar pompierrii au împiedicat extinderea focului la o locuință din imediata apropiere.

În jurul orei 19.00, un nou apel semnala faptul că un incendiu a izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Simion Bărnuțiu din Zalău. Pompierii au constatat faptul că în podul blocului era o afumătorie improvizată. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spații închise. A ars afumătoria și aproximativ un metru pătrat din structura de lemn a acoperișului.

O jumătate de oră mai târziu, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la o posibilă scurgere de gaze, semnalată pe strada Stejarilor din Jibou. O echipă a distribuitorului de gaze a fost solicitată la fața locului, iar pompierii au asigurat măsurile PSI.

1 thought on “3 incendii în 4 ore

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.