septembrie 28, 2023

3 bărbați din Maramureș, prinși la “greblat” pe Someș

1

Trei bărbați cu vârste între 20 și 37 de ani, domiciliați în județul Maramureș, au fost depistați vineri dimineața de către jandarmi în timp ce pescuiau prin metoda interzisă numită „greblare”, pe malul drept al râului Someș, în apropierea localității Cheud, comuna Năpradea.

Un reprezentant al A.J.V.P.S. Sălaj a sesizat un echipaj de jandarmerie cu privire la faptul că mai mulți pescari au un comportament suspect.

În cauză, jandarmii au întocmit de acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii privind “pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare”.

Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

1 thought on “3 bărbați din Maramureș, prinși la “greblat” pe Someș

  1. La puscarie cu nemernicii. Buba-i ca nu sunt legi+ de multe ori, oamenii “legii” sunt implicati si ei in braconaj. Chiar ii protejeaza pe cei mai mari braconieri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut