decembrie 7, 2022

Piata locurilor de munca pare sa-si revina, incet. In aceasta saptamana, agentii economici din judet le ofera salajenilor 278 locuri de munca vacante. Sase angajatori au scos pe piata 221 posturi de confectioneri imbracaminte si muncitori necalificati in Zalau, Simleu, Babeni si Chiesd. In domeniul serviciilor sunt 44 de posturi vacante, 10 sunt in industria alimentara si trei in industria lemnului.
Potrivit datelor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al AJOFM Salaj, din totalul locurilor de munca vacante, doar doua solicita studii superioare: consilier juridic si inspector/referent resurse umane.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *