25 de locuri de parcare noi pe strada Sfanta Vinere

Peste 25 de locuri de parcare au fost amenajate de SC Citadin Zalau SRL pe strada Sfanta Vinere, intre blocurile A12 – C18. Accesul in parcare se face pe langa benzinaria de pe strada Simion Barnutiu, vizavi de Casa Armatei. Odata cu amenajarea locurilor de parcare, Citadin a reabilitat si trotuarele.
Potrivit biroului de comunicare al Primariei Zalau, in luna martie, Citadin a facut mai multe lucrari de reabilitare a infrastructurii in mai multe zone din oras. In zona strazilor Tudor Vladimirescu – Fabricii a fost deschis cel mai important punct de lucru. Angajatii Citadin vor amenaja o banda de preselectie pe o suprafata de aproximativ 250 de metri. „In aceasta stop_coloanazona, lucrarile care presupun rebordurari, covor asfaltic carosabil si ridicarea unui zid de sprijin, vor fi definitivate, cel mai probabil, pana la finalul lunii aprilie”, informeaza biroul de comunicare.
Tot in luna martie, SC Citadin a refacut trotuarele de pe strada Gheor-ghe Lazar, precum si pe Bulevardul Mihai Viteazu, pe tronsonul Gara – strada Lupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *