25 DE ANI DE SPONSORIZĂRI PENTRU ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 BUCIUMI

0
189

                   Educația este una dintre cele mai de preț valori, pe care omul le dobândește de-a  lungul vieții.Generozitatea se încadrează și ea în această listă.Este minunat că incă mai există persoane care își îndreaptă  privirea  spre cei mici  , dar cu vise mari, încercând să le călăuzească calea spre reușită.

                      Scriu acest articol pentru a transmite sincere mulțumiri atât din partea mea, cât și din partea colectivului de cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1  Buciumi, unor oameni deosebiți care de 25 de ani sponsorizează școala noastră la final de an școlar cu bani pentru  elevii premianți cât și pentru elevii aflați în situații dificile, pentru a le da un imbold să învețe mai bine, să urce mai sus.

             Mă refer aici la domnul profesor universitar, la Universitatea  Clarkson din SUA, DAN GOIA și fratele domniei sale, Augustin Goia, care în memoria părinților sponsorizează anual școala noastră cu o sumă de bani.

              Vreau să menționez aici că părinții  dumnealor au fost : GOIA IOAN –profesor de matematică si GOIA FLORICA- profesoară de limba si literatura română.Profesori pasionați, devotați profesiei de dascăl, etalon de seriozitate, profesionalism și  modestie care au  îndrumat generații întregi  de elevi, care azi, mulți dintre ei sunt absolveți de facultăți și care  își aduc aminte de ei cu drag.O viață de dascăl închinată comunității locale.

                De aceea suntem mândri și onorați totodată că ne-au  ales  și ne-au  sprijinit totodată prin contribuția adusă, că nu au uitat de satul din care au plecat, chiar dacă au ajuns departe .Sprijinul dumnealor, se convertește  în fericire, motivație, împlinire și  nu în ultimul rând recunoștință.

            Mii de mulțumiri din partea întregului colectiv de cadre didactice, a părinților și elevilor școlii noastre și tot respectul colectiv pentru ceea ce faceți.

             Îl  felicităm pentru tot ce a realizat până acum, îi dorim multă sănatate și putere de muncă pentru a continua cu aceași pasiune și competență activitatea pe tărâmul stiinței.

Cu deosebită stimă si respect

Director,

Prof. Maria-Angela Chiorean

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.