In perioada 22-26 martie au avut loc finalele Campionatului National de box feminin. Clubul Sportiv Municipal Zalau a deplasat la Campulung Muscel, locul de desfasurare a acestor intreceri, un numar mare de sportive, 23, din care 19 pregatite de antrenorul Ioan Popa si 4 pregatite de antrenorul Ioan Dragos. Doar o singura sportiva din Zalau s-a intors acasa fara medalie, Roxana Ravinschi, de la categoria 64 kg, pregatita de Ioan Dragos.
Titlul de campioane nationale, medalii de aur au obtinut: DIANA CHIS, categ. 75 kg, junioara; si GABRIELA PINTEA, categ. 80 kg, junioara. De subliniat ca Diana Chis a boxat atat in semifinala, cat si in finala, cu pugiliste din Zalau. Deci, toate cele trei medalii: aur, argint si bronz, au ajuns la Zalau.
Medalii de argint si-au atarnat la gat, sportivele: Flavia Iacob, +81 Kg.-senioara; Roxana Lazar, 46 kg., Cosmina Farcas, 57 kg., Mihaela Pausan, 75 kg.- toate trei la tineret; Simina Filip, 75 kg., Torkos Henrietta, 80 kg., Ana Maria Bulz, 60 kg.- toate la junioare;
Medali de bronz: Ancuta Salajan, 48 kg., Bianca Campian, 51 kg.,Sorana Salajan, 54 kg., Nagy Edith, 57 kg., Elekes Kinga 64 kg.- toate la senioare; Madalina Sabou, 51 kg., Vadas Hainalka, 60 kg., Lucica Cote, 64 kg., Ioana Stevar, +81 kg.- la tineret si Diana Boca, 52 kg., Alina Cozman, 66 kg., Giorgiana Pop, 75 kg.- toate junioare.
Inca o precizare care se impune: sportivele din Zalau au adus clubul pe primul loc pe tara in ceea ce priveste numarul de medalii si ca 22 de sportive au intrat in concurs direct cu medalii, fiecare sustinand doar una sau doua intalniri in ring. Desigur, de aceasta situatie anacronica nu este de vina clubul din Zalau sau sportivele, cat FR Box si slaba participare, cel putin numerica, a celorlalte cluburi si asociatii din tara. Nu ne putem pronunta asupra calitatii intrecerilor.
Nota: Sportivul SZABO Robert,75 kg.,de la CSM Zalau, este, in aceasta perioada, pana in data de 8 aprilie, in pregatiri cu lotul olimpic, la Piatra Arsa.