octombrie 3, 2023

20 de școli și grădinițe din Sălaj sunt în scenariul roșu

0

În momentul de față, 20 de unități de învățământ din Sălaj sunt închise din cauza incidenței ridicate a cazurilor de coronavirus la nivelul unităților administrativ teritoriale sau ca urmare a confirmării unor focare în rândul copiilor sau personalului. E vorba despre școli și grădinițe din Zalău și comunele Bălan, Treznea și Fildu de Jos.

Se află în scenariul roșu Şcoala Gimnazială nr.1 Bălan, Grădiniţa cu program normal Bălan, Şcoala Gimnazială Gîlgău Almaşului, Școala primară Gîlgău Almaşului, Grădiniţa cu program normal Gîlgău Almaşului, Şcoala Primară Chechiş, Grădiniţa cu program normal Chechiş, Şcoala Primară Gălpâia, Grădiniţa cu program normal Gălpâia, Grădiniţa cu program normal Chendrea, toate din comuna Bălan.


De asemenea, orele se desfășoară exclusiv online și la Şcoala Gimnazială nr. 1 Fildu de Mijloc, Grădiniţa cu program normal Fildu de Mijloc, Şcoala primară Fildu de Sus, Grădiniţa cu program normal Fildu de Sus, Grădiniţa cu program normal Fildu de Jos, Şcoala primară Tetişu, Grădiniţa cu program normal Tetişu, din comuna Fildu de Jos.

În comuna Treznea sunt în scenariul roșu Şcoala gimnazială “Aurelia şi Lazăr Cosma” și Grădiniţa cu program normal Treznea.

Grădiniţa cu program prelungit nr. 12 Zalău a intrat în scenariul roșu în 17 februarie, după ce cazuri de COVID-19 au fost confirmate atât în rândul persoanlului, cât și în rândul copiilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut