decembrie 2, 2022

2.600.000 de lei din partea CJ pentru primariile din Salaj care au angajat cheltuieli fara a avea incasarii la impozite

 

rn

"Consiliul Judetului Salaj vine în ajutorul primariilor aflate în dificultate!" este anuntul facut de vicepresedintele CJ Robert-Istvan Szilagy, pe o retea de socializare. Szilagy spune ca "În urma analizei încasarilor la 15 noiembrie, reiese ca impozitele pe venit la nivelul primariilor nu s-au încasat la nivelul de 100%.Având în vedere ca valoarea încasarilor estimate la începutul anului financiar este mai mare decât suma încasata la momentul de fata, iar pe baza acestor venituri au fost angajate cheltuieli, prin neîncasarea veniturilor unele comune sunt în imposibilitatea efectuarii platilor angajate, ceea ce ar duce la înregistrarea de plati restante si/sau arierate." 

rn

"Din acest motiv -spune Szilagy – Consiliul Judetean Salaj a repartizat 2.600.000 lei venind în sprijinul primariilor aflate în aceasta situatie". 

rn

 

rn

 

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *