Contracte semnate pentru studiile de fezabilitate pe tronsoanele Baia Mare-Dej și Dej-Bistrița din Autostrada Nordului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat, la finele săptămânii trecute, contractele privind realizarea studiilor de fezabilitate pentru primele două loturi din Autostrada Nordului, Baia Mare – Suceava. E vorba despre secțiunile Baia Mare – Dej și Dej – Bistrița, cu o lungime totală de 145 de kilometri.

Ofertantul declarat câștigător este Asocierea S.C. Quadrante Viaponte Proiectare și Consultanță S.R.L. – S.C. Metroul S.A. – Capital Vision S.R.L.

Pentru Lotul 1, Baia Mare-Dej, valoarea contractului este de 12.746.666 lei, fără TVA. Pentru Lotul 2, Dej – Bistrița, suma se ridică la 8.376.369 lei, fără TVA.

Banii vin din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional de Transport.

Durata fiecărui contract este de 18 luni.

Drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava are o lungime de peste 300 de kilometri și include trei loturi: Baia Mare – Dej – Bistrița (145 km), Bistrița – Vatra Dornei (63 km) și Vatra Dornei – Suceava (107 km).

sursa foto: Autostrada Nordului, via Facebook

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut