septembrie 28, 2023

Primăria Municipiului Zalău organizează concurs pentru ocuparea postului de director executiv la Direcţia patrimoniu din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Zalău şi a Direcţiei publice comunitare de evidenţă a persoanelor.

Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor, care se va face în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a acestora, proba scrisă, care se va desfăşura în data de 14 februarie, și interviul, care va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; să aibă studii universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, să aibă minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Perioada de depunere a dosarelor a debutat marți, 10 ianuarie, și se va încheia în 30 ianuarie.

În momentul de față, postul de director executiv al Direcţiei Patrimoniu este ocupat de Alexandru Pura.

2 thoughts on “Primăria Zalău caută director la Patrimoniu

  1. Condițiile de participare la concurs sunt discriminatorii și oricine le poate ataca în instanță. Se știe că sunt concursuri de ochii lumii și cu dedicație. Prin astfel de pretenții ajung în funcții publice toți neaveniții în ale profesiei, dar cu neamuri unde trebuie sau cu carnet de partid.

  2. Doar se fac ca il cauta . Il au de mult dar asta e noul modul de operare al primariei pesediste. Organizeaza 3-4 concursuri sa creeze aparenta de corectitudine. La fel s-a intamplat cu posturile de la cinema Scala. A intrat fix cine trebuia sa intre dupa 3-4 runde de concursuri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut