Consiliul Județean concesionează teren și imobil la Cehu Silvaniei

Administrația județeană concesionează, prin licitație publică, o clădire în suprafaţă de 743 mp şi teren aferent în suprafaţă de 6.103 mp, la Cehu Silvaniei. Imobilul, situat pe strada Dózsa György nr. 97/A, se află în proprietatea Consiliului Județean Sălaj și a devenit liber de sarcini în urma rezilierii contractului de concesiune încheiat cu S.C. Magreb Knitwear East S.R.L.
Licitația pentru stabilirea redevenței va porni de la 1,8 lei/mp/lună pentru construcţie, respectiv 0,23 lei/mp/lună pentru teren.
Durata concesiunii este de 20 de ani, cu posibilitate de prelungire a acesteia, fără ca durata totală a concesiunii să depăşească 49 de ani.

Consiliul Județean Sălaj spune că motivele care stau la baza deciziei de a concesiona imobilul sunt de ordin economic, financiar, social şi de mediu.

“Având în vedere posibilitatea de a valorifica bunurile din patrimoniul județului și a atrage venituri suplimentare la buget, apare ca fiind oportună concesionarea imobilului compus din construcție și teren, în vederea desfăşurării de activităţi economice”, afirmă reprezentanții administrației județene.

În cadrul ședinței de Consiliu Județean de vineri, 30 septembrie, consilierii au aprobat proiectul de hotărâre privind concesionarea prin licitație publică a acestui imobil, precum și studiul de oportunitate, caietul de sarcini, documentația de atribuire și valoarea minimă a redevenței.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut