ianuarie 31, 2023

Vineri, la Zalău începe deratizarea scărilor de bloc

La finele acestei săptămâni, în municipiu va demara acțiunea de dezinsecție și deratizare.

Lucrările, efectuate de S.C. Coral Impex S.R.L., se vor desfășura în perioada 2 septembrie – 7 septembrie, pe domeniul public si privat, la gospodării individuale și scări de bloc.

Perioada se poate prelungi, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele biocide folosite pentru activitatea de dezinsecție au substanța activă Cypermethrin/Permethrin. Acestea sunt avizate de Ministerul Sanătății și fac parte din grupa Xn și Xi de toxicitate.

Persoanele cardiace și cu probleme respiratorii sunt sfătuie să fie precaute, pentru a nu intra în contact cu substanța.

1 thought on “Vineri, la Zalău începe deratizarea scărilor de bloc

  1. Rugăm ca deratizarea să fie confirmată de un cetățean din bloc, am bănuiala că la blocul 3 B, deratizarea s-a făcut numai pe hârtie !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut