noiembrie 26, 2022

160 bilete de tratament pentru ultima serie din acest an

Pensionarii si asiguratii din sistemul public de pensii beneficiaza de 160 bilete de tratament, pentru ultima serie din acest an, seria 18, potrivit reprezentantilor Casei Judetene de Pensii Salaj (CJP Salaj).
Va prezentam lista statiunilor: 1 Mai, Bizusa, Buzias, Caciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Olanesti, Ocna sugatag, Sovata, Turda, Tusnad, Tasnad si Vatra Dornei cu incepere din 03, 04, 05 si 06 – decembrie (in functie de statiune).
Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi intre orele 8.00 -14.00, iar vineri intre orele 8.00-13.00. Data limita pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 18 este 29.11.2019, ora 13.00. in cazul neridicarii biletelor pana la data de 29.11.2019, acestea pot fi eliberate altor persoane indreptatite, potrivit legii si in conformitate cu Criteriile de acordare a acestora.
Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata, din care sa rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.
La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii octombrie 2019 (copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).
Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile si include cazarea cu trei mese pe zi si tratamentul pentru 12 zile. Pana in prezent, in 2019, la CJP Salaj, au fost depuse 4127 cereri privind acordarea de bilete de tratament.
Persoanele interesate pot obtine relatii suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *