Încep emoțiile pentru absolvenții clasei a VIII-a

Elevii care au absolvit clasa a VIII-a se pregătesc pentru Evaluarea Națională. Anul acesta, examenele au loc cu aproape două săptămâni mai devreme decât în 2021, când probele au fost susținute la finele lunii iunie. Săptămâna viitoare, în data de 14 iunie, absolvenții vor susține proba scrisă la Limba și literatura română. Proba la Matematică e programată în 16 iunie, iar în 17 iunie, cea la Limba și literatura maternă.

Primele rezultate se vor afișa în 23 iunie. Contestațiile se vor putea depune în aceeași zi, între orele 16.00 și 19.00, precum și în 24 iunie, între orele 08.00 și 12.00. Din 24 până în 29 iunie se vor soluționa contestațiile, urmând ca în 30 iunie să se afișeze rezultatele finale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.