septembrie 25, 2023

152 de locuri de muncă disponibile în Sălaj

0

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj, angajatorii pun la bătaie 152 de slujbe, valabile pentru următoarele domenii de activitate: 79 de posturi în producție și prestări servicii, 5 locuri de muncă în construcții, 4 în industria lemnului, 6 joburi în sănătate și asistență socială, 27 în industria confecțiilor și 31 locuri de muncă în comerț.

Majoritate locurilor de muncă solicită studii medii, însă există și 5 posturi de inginer construcții și arhitect clădiri care solicită studii superioare.

Angajatorii din producție și prestări servicii caută: instalator centrale termice, muncitor necalificat, electrician montator de instalații, șofer de autoturism și camionete, lucrător operator pentru autocompactoare, operator CNC, sudor, frezor universal, strungar universal, șofer autocamion, muncitor necalificat în servicii de curățenie, zidar pietrar, macaragiu, stivuitorist, electrician în construcții civile și industriale și mecanic utilaj.

În domeniul construcțiilor se caută inginer construcții și arhitect clădiri, iar în industria lemnului  este nevoie de tâmplar universal și vopsitor.

În sănătate și asistență socială se angajează infirmieră, asistent medical generalist și animator socio-educativ. Pentru industria confecțiilor se caută muncitor necalificat, femeie de serviciu și secretar administrativ, iar în comerț se angajează, printre altele, casier, vânzător, contabil, muncitor necalificat, lucrător comercial.

Oferta este valabilă în perioada 24-31 martie, pentru municipiul Zalău și localitățile Glod, Aghireș, Tihău și Crișeni. Persoanele interesate pot obține mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut