150 de șoferi incalca legea in fiecare zi in Salaj

Vineri și sâmbata poliția a sancționat aproximativ 300 de șoferi cu amenzi în valoare totala de 79.255 de lei


În numai doua zile, vineri și sâmbata (8 și 9 iulie), poliția din Salaj a dat amenzi de 79.255 lei pe șoselele județului, aproximativ 300 de șoferi fiind sancționați pentru încalcarea legii.
Inspectoratul de Poliție Județean Salaj spune ca, având în vedere masurile dispuse la nivelul conducerii Poliției Române pentru reducerea numarului și consecințelor accidentelor rutiere, 110 polițiștii rutieri, de ordine publica, transporturi și din cadrul posturilor de poliție comunale acționeaza în sistem integrat pe drumuri naționale și județene, dar și pe principalele artere pe care se înregistreaza valori ridicate de trafic.
Din cele 300 de sancțiuni contravenționale, 279 au fost pentru abateri de la regimul circulației rutiere. S-au constatat și cinci infracțiuni la regimul rutier. Polițiștii au reținut și 13 permise de conducere, dintre care unul pentru consum de alcool și șapte pentru viteza și au retras doua certificate de înmatriculare. IPJ avertizeaza ca acțiunile vor continua și în perioada urmatoare. stop_coloana

Patru tineri prinși la volan fara permis

Dintre ispravile salajenilor pe șosele în acest weekend, polițiștii remarca în mod expres cazurile a patru tineri cu vârste cuprinse între 22 și 24 ani care au fost depistați în timp ce conduceau pe drumuri publice autovehiculele fara a deține permise de conducere. S-au ales cu dosare penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Zalauan beat crița, la volan 

Un barbat de 33 de ani din Zalau a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, deși se afla sub influența bauturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales și el cu dosar penal.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *