15 medalii pentru C.S. Omega Simleu Silvaniei

15 medalii pentru C.S. Omega Simleu Silvaniei

Clubul Sportiv “Condor” din Baia Mare a organizat si in acest an Cupa Maramuresului la karate modern, in sala de sport a Liceului nr.6 din localitate. La competitie au participat peste 110 sportivi din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj.
Din judetul nostru s-au prezentat la concurs Clubul Copiilor si Clubul Sportiv Omega din Simleu Silvaniei, cu 20 de sportivi, care au avut o comportare foarte buna, iar la finalul intrecerii s-au intors acasa cu nu mai putin de 15 medalii ( 7 locuri I, 4 locuri II si 4 locuri III).
O evolutie foarte buna au avut-o urmatorii karateka: Carla Ciobanu, Kasa Zsuzsanna, Andrada Man, Darius Balint, Catalin Coste, Eduard Man, Roland Barnutiu, care s-au clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului, la categoria la care au participat. S-au mai remarcat prin evolutii bune si sportivii Diana Duca, Dull Patrick, Balioky Richard, Alin Rus (foto stanga). Prin obtinerea celor 15 medalii, putem spune ca toti sportivii au fost la inaltime. O prezenta demna de remarcat a fost cea a Clubului Sportiv “Omega” din Sarmasag, coordonat de instructorul Alin Rus, care la prima participare zonala a reusit obtinerea a doua medalii (un loc II si un loc III). “Felicit pe aceasta cale toti sportivii din lot, pentru succesul lor, pentru rezultatele obtinute si le urez sa aiba si in continuare o evolutie deosebita, care sa le faca cinste, atat lor, cat si celor care i-au pregatit”, a declarat profesorul Gheorghe Pop, 3 DAN Shotokan (foto mijloc).
La finele saptamanii, mai precis, sambata, 28 martie, la Brasov va avea loc Campionatul National de Karate W.K.F, unde Simleu Silvaniei si judetul Salaj va fi reprezentat de karateka Lorand Barnutiu si Manuela Barbu. Gheorghe Pop spera ca sportivii sai sa se intoarca cu medalii de la Brasov, unde vor participa cei mai buni karateka din tara.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *