septembrie 25, 2023

15 infractiuni in numai 7 luni

0

Un alt coleg de breasla al celor doi hoti din Hida, dar cu mult mai multa experienta in domeniul furtisagurilor, este cercetat in stare de arest preventiv pentru comiterea a numai putin de 15 infractiuni. M. Csaba, de 31 ani din Zalau, a furat bunuri din vreo 13 locuinte, societati comerciale si case de vacanta si s-a dedat si la doua acte de distrugere toate pe raza municipiului resedinta de judet.
Demn de remarcat este si faptul ca hotul a fost “deosebit de harnic”, toate faradelegile fiind comise in mai putin de 2 luni (in perioada octombrie 2008 – aprilie 2009).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut