februarie 9, 2023

Pachete de la Primărie pentru pensionarii zălăuani

O mie de pensionari din Zalău primesc și în acest an câte un pachet din partea Primăriei Municipiului Zalău, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acesta conține alimente de bază pentru masa de Crăciun și a Anului Nou.

Primarul Ionel Ciunt spune că acest pachet reprezintă un semn de respect și prețuire pentru pensionari.

”Și în acest an, chiar în condiții de pandmeie, am vrut să fiu alături de dumneavoastră. Știu că acest pachet nu o să vă rezolve toate probleme în pregătirea Sărbătorilor de Iarnă, însă mă bucur că am putut ocoperi o parte din aceste cheltuieli. Nu suntem nici noi o Primărie foarte bogată, dar când te gândești la niște oameni pe care îi prețuiești și îi respecți, găsești în final reusrsa financiară, pentru o mică atenție. 1.000 de pachete am pregătit doar pentru pensionari. Vă doresc să le folosiți cu sănătate.

Aș vrea să percepeți această atenție a noastră ca semn de respect și prețuire pentru dumneavoastră.

Și pentru că suntem în atmosfera Sfintelor Sărbatori de iarnă, mai întâi de toate, vă doresc să aveți sănătate și să vă vină copiii și nepoții acasă, să vă bucurați împreună cu ei, iar anul viitor să ne întălnim cu pace și liniște. Dumnezeu să vă ajute”, le-a transmis primarul Ionel Ciunt, pensionarilor.

2 thoughts on “Pachete de la Primărie pentru pensionarii zălăuani

  1. Ce rusinos, pentru cele 1000 de voturi. Aceste teme se organizeaza de caritasuri,crucea rosie,etc. De ce nu permiti comentarii? Le numeste “atentii” “pachete” , e mila practic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut