decembrie 1, 2022

In saptamana 13-17 aprilie 2009, agentii economici din judet ofera 145 locuri de munca vacante. Potrivit datelor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, cele mai multe posturi sunt in domeniul serviciilor – 98, apoi in industria confectiilor – 35, 11 sunt in industria alimentara, doua in industria lemnului si cate unul in asistenta sociala si in comert.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt sapte posturi de inginer horticultor, inginer industria alimentara, inginer constructii civile (3), consilier juridic si psiholog. Restul locurilor de munca solicita doar studii medii, in meseriile: confectioner, gestionar depozit, preparator conserve, statistician, sofer autocamion, tamplar universal, vanzator, barman, bucatar, ospatar etc. Cei interesati de locurile de munca pot obtine mai multe informatii la sediul agentiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *