Unde incidența scade sub 3 la mie, nu mai contează câți dascăli s-au vaccinat

1
80
A teacher wearing a N95 Face masks teaches mathematics at an High School

De luni, 22 noiembrie, orele se desfășoară cu prezență fizică în localitățile unde rata de infectare este sub 3 cazuri la o mie de locuitori. Măsura se aplică chiar și acolo unde rata de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ nu atinge pragul de 60%.

La stabilirea ratei de incidență, se ia în considerare rata din ziua de vineri, pentru săptămâna următoare.

Cât despre testele de salivă, acestea vor ajunge în unitățile de învățământ, probabil, săptămâna viitore. Elevii vor primi vinerea câte două teste de salivă, pentru săptămâna ce urmează. Testarea se va face lunea și joia. Testele vor fi administrate fie acasă, de către părinții copiilor, fie la școală, de personalul medical sau de cei responsabili.

Luni, 22 noiembrie, 16.120 de unități de învățământ din totalul celor 17.912 existente la nivel național, inclusiv unitățile conexe, au început cursurile cu prezență fizică. Alte 1.792 de unități de învățământ continuă cursurile în sistem online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.