Primăria Zalău se pregătește de iarnă

0
185

Municipalitatea anunță că utilajele necesare și stocurile de materiale pentru deszăpezire sunt gata pregătite.

Activitatea va fi efectuată de SC Citadin Zalău SRL, iar pentru această iarnă societatea are asigurate 200 tone de sare, 110 mc nisip cu sare, 900 mc nisip și 9.175 kg de clorură de calciu. Toate aceste materiale de deszăpezire sunt la nivelul stațiilor de depozitare, precizează reprezentanții municipalității. Atunci când va fi necesar, stocul va fi completat.

Pe străzile din Zalău vor acționa 20 de utilaje de diferite tipuri, răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenție manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal și ATV cu lamă.

Cât privește personalul angrenat, 80 de angajați se vor ocupa de deszăpezirea municipiului Zalău. Aceștia vor munci în trei schimburi, iar atunci când va fi nevoie, numărul lor poate fi dublat sau suplimentat considerabil, spun reprezentanții primăriei.

Prioritate la deszăpezire vor avea porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): zona Ortelec, strada Gheorghe Doja, strada Kossuth, strada Voievodul Gelu, urcarea spre Spitalul Județean de Urgență și Dealul Aghireș, apoi zona spitalelor și cartierele.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.