ianuarie 27, 2023

Primăria Zalău se pregătește de iarnă

Municipalitatea anunță că utilajele necesare și stocurile de materiale pentru deszăpezire sunt gata pregătite.

Activitatea va fi efectuată de SC Citadin Zalău SRL, iar pentru această iarnă societatea are asigurate 200 tone de sare, 110 mc nisip cu sare, 900 mc nisip și 9.175 kg de clorură de calciu. Toate aceste materiale de deszăpezire sunt la nivelul stațiilor de depozitare, precizează reprezentanții municipalității. Atunci când va fi necesar, stocul va fi completat.

Pe străzile din Zalău vor acționa 20 de utilaje de diferite tipuri, răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenție manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal și ATV cu lamă.

Cât privește personalul angrenat, 80 de angajați se vor ocupa de deszăpezirea municipiului Zalău. Aceștia vor munci în trei schimburi, iar atunci când va fi nevoie, numărul lor poate fi dublat sau suplimentat considerabil, spun reprezentanții primăriei.

Prioritate la deszăpezire vor avea porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): zona Ortelec, strada Gheorghe Doja, strada Kossuth, strada Voievodul Gelu, urcarea spre Spitalul Județean de Urgență și Dealul Aghireș, apoi zona spitalelor și cartierele.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut