Ziua Eroilor, marcată la Zalău

0
174

Eroii neamului au fost omagiați, joi, la Zalău, printr-un ceremonial militar și religios, desfășurat în Cimitirul Eroilor din municipiu.

Oficialități locale și județene au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor.

„În această zi specială, când sărbătorim Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, ne înclinăm cu respect și recunoștință în fața martirilor neamului românesc, rostind o rugăciune în memoria celor care au făcut jertfa supremă pe câmpul de luptă. Cu determinare, curaj și dăruire, eroii patriei au pus mai presus de propria ființă dragostea de țară și au apărat cu prețul vieții independența, integritatea și suveranitatea națională. Este de datoria noastră nu doar să le păstrăm vie memoria, ci și să continuăm construcția unei Românii sigure, prospere și durabile.Dumnezeu să îi odihnească pe toţi martirii neamului”, a fost mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.