130 de chiulangii depistati de profesori si politisti

Dupa “raidul” executat, miercuri, 28 ianuarie, in barurile si restaurantele din preajma a patru unitati de invatamant din Zalau (Colegiul Alesandru Papiu Ilarian, Grup Scolar “:Voievod Gelu”, Liceul “Mihai Viteazul” si Liceul “Ioan Sima”) de catre echipe mixte, formate din politisti si profesori, actiunea de prevenire a absenteismului si de depistare a “chiulangiilor” a continuat si in urmatoarea zi, 29 ianuarie , in proximitatea celorlalte licee din municipiu: Colegiul National Silvania (CNS), Liceul Pedagocic si Liceul Sportiv.
Conform informatiilor primite de la angajati ai Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost gasiti, chiulind de la ore, nu mai putin de 70 de elevi, cei mai multi fiind “pedagogistii” – 36, urmati pe locul doi in topul chiulului de elevii de la CNS, 19 dintre ei preferand crasma in locul orelor.
Astfel, per total, in cele doua zile au fost depistati aproximativ 130 de chiulangii, politia urmand sa faca informari pe adresa scolilor unde acestia invata pentru a fi luate masurile disciplinare ce se impun.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut