septembrie 24, 2023

129 de locuri de muncă libere în Sălaj

0

Angajatorii sălăjeni pun la bătaie în această perioadă 129 de locuri de muncă disponibile în diverse domenii de activitate. În producție și prestări servicii avem 33 de locuri de muncă libere, în turism și industrie alimentară avem 9 joburi, în industria lemnului sunt 4, în sănătate și asistență socială avem doar 2 locuri de muncă vacante, în comerț sunt 38 de posturi libere și un număr de 43 de joburi sunt disponibile în industria confecțiilor.

În general, sunt căutați cei cu studii medii, dar sunt și două posturi de agent transport valori și oficiant urban în cadrul Companiei Naționale Poșta Română SA. ,care necesită învățământ obligatoriu specific și concurs pentru ocuparea acestora.

Se oferă posturi de: instalator centrale termice, muncitor necalificat, electrician montator de instalații, vânzător, agent de securitate, lăcătuș mecanic, mecanic utilaje, sudor, macaragiu, agent transport valori, oficiant urban, lucrător comercial, reprezentant vânzări, instalator instalații tehnico-sanitare, recepționer, bucătar, ajutor bucătar, lucrător bucătărie, tâmplar universal, asistent medical generalist, confecționer îmbrăcăminte, vânzător, casier și recepționer marfă.

Locurile de muncă sunt valabile în municipiul Zalău și localitățile Șimleu Silvaniei și Aghireș. Cei interesați pot solicita mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut