12 jandarmi sălăjeni, recompensați cu grade de Ziua Națională

Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Sălaj a înaintat în grad militar, cu ocazia Zilei Naționale a României, 12 jandarmi sălăjeni, pentru exercitarea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Maiorul Liviu-Marius Mesaroș a fost înaintat în grad de locotenent- colonel, iar în grad de maior au fost înaintați căpitanii Paul-Florin Bica și Cristian-Ioan Mocan. Plutonierii adjutanți Nichita-Gligor Ardelean, Ioan-Claudiu Colceriu, Florin Cristea, Vasile Fărcaș, Nicolae-Augustin Lucaci, Doru Septimiu Taloș, Daniel-Valer Tout și Claudiu-Nicolae Vacea au fost înaintați în grad de plutonier-adjutant-șef, iar plutonier-major Ciprian-Ioan Opriș, în grad de plutonier-adjutant.

Noile grade le-au au fost înmânate celor 12 jandarmi de șeful Inspectoratului de Jandarmi, colonelul Vasile-Adrian Cigăran, în cadrul unui moment festiv, organizat la sediul instituției.

”Emoția înaintării în grad, unul dintre cele mai importante momente din cariera unui militar! Cu prilejul Zilei Naționale a României, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost înaintați în gradul militar următor 3 ofițeri și 9 subofițeri. Au fost citite ordinele de înaintare în grad, apoi inspectorul șef, domnul colonel Cigăran Vasile-Adrian a înmânat noile grade colegilor noștri, i-a felicitat pentru devotamentul şi efortul depus în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu și le-a urat succes în continuare în cariera militară. Felicitări colegilor înaintaţi în grad!”, a precizat Biroul de presă al Jandarmeriei Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *