februarie 5, 2023

11 cazuri de infectare cu OMICRON confirmate deja în România

Miercuri, 15 decembrie, au fost confirmate încă trei cazuri de infectare cu varianta OMICRON a virusului Sars-Cov-2, numărul total ajungând astfel la 11.

Miercuri dimineața, Ministerul Sănătății a confirmat prezența virusului în cazul a două femei în vârstă de 41 de ani, respectiv 39 de ani din București. Una dintre acestea a călătorit în Marea Britanie, iar cea de-a doua este contact direct a unor persoane care au călătorit tot în Marea Britanie. Ambele persoane sunt vaccinate anti-Covid 19, starea lor de sănătate fiind una bună.

La scurt timp, ministerul a anunțat confirmarea unui nou caz, de această dată o femeie în vârstă de 31 de ani, din București, fără istoric de călătorie în afara țării. Persoana este vaccinată anti -Covid 19 cu schema completă de vaccinare, iar starea ei de sănătate este una bună.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut